Informacije o dostavi

Dostava in vračila

Dostava

Naročeno blago vam dostavi Pošta Slovenije ali DPD. Stroške dostave krije kupec in se zaračunajo po veljavnem ceniku tako Pošte Slovenije kot DPD. Za naročila v skupni vrednosti nad 50 EUR (skupaj z obračunanimi popusti) stroške pošiljanja krijemo mi (velja samo na območju Slovenije).  Po predhodnem dogovoru  lahko naročeno blago prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja ali vam, odvisno od navedenega kraja dostave, blago dostavimo sami.

Dostava pošiljke se vrši pretežno v dopoldanskem času, razen če izberete dostavo po 16-i uri (te opcije ne omogočajo vse pošte v Sloveniji). Omenjeno storitev vam Dogdeluxe zaračuna po veljavnem ceniku dostavne službe.

Blago vam dostavimo v roku 1-8 delovnih dni. Nekateri izdelki so izdelani ročno, zato bodo dostavljeni v roku 8-16 dni. Večina pošiljk je odpremljenih isti ali naslednji delovni dan od oddaje naročila. V primeru, da naročenega artikla ni na zalogi, je rok dostave po dogovoru. Izjemoma si pridržujemo pravico, da odstopimo od izvedbe naročila, če artiklov ni na zalogi oziroma jih zmanjka pri dobaviteljih ali če ugotovimo plačilno rizičnost kupca.

Prikaz dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

Vračila

Kupec ima pravico do vračila kupljenega blaga, če to namero pisno sporoči v roku 8-ih dni od dobave blaga. Ta rok prične teči naslednji dan po dobavi blaga. Po tem, ko kupec odda pisno sporočilo o odstopu od naročila, je blago dolžan v 15-ih dneh vrniti ponudniku, nepoškodovano, v originalni nepoškodovani embalaži in v nespremenjeni količini. Kupcu v primeru odstopa od naročila vrnemo kupnino na njegov transakcijski račun, lahko pa si kupec izbere drugi artikel za zamenjavo. Stroške ponovnega pošiljanja krijemo mi.

V primeru reklamacije nas o tem pisno obvestite na info@dogdeluxe.si v roku 8 dni od prevzema blaga. Vsako reklamacijo bomo poskusili rešiti v korist kupca, razen v primerih ko gre za poškodovano blago zaradi nepravilne uporabe.

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med transportom, nemudoma reklamirajte paket pri dostavni službi in nas obvestite o reklamaciji.
 


 

© DogDeluxePayPal